Wibrain W2, Educatie Trolley voor 40 apparaten

€ 1.295,00
Artikelnummer
3240106
Fabricant code
Wibrain W2,Trolley 40

40 vaks iPad, Chromebook & Laptop Opberg- en oplaad Trolley voor apparaten t/m 15.6 inch met maar liefst 16 amp. vermogen !
Ook geschikt voor Wibrain bumperhoezen iPad 10.2 & 10.9

 

Downloads
Omschrijving

Bespaar kostbare lestijd in het klaslokaal en maak de uitgifte en terugname van chromebooks, tablets en laptops super gemakkelijk met de Wibrain trolleys. Het compacte design van de Wibrain trolley is voorzien van bovenlader met geïntregeerde roldeur en 1 vaste laadvloerhoogte. Hierdoor kunnen 4 kinderen of studenten gelijktijdig apparaten in de trolley plaatsen of uitnemen.

Vanwege de ingebouwde piekspannings-, overspannings- en kortsluitings beveiliging kunt u probleemloos  alle apparaten op 1 stopcontact opladen.  De unieke auto current control functie, zorgt ervoor dat de Wibrain W-serie apparaten automatisch aan het laadproces toevoegt zonder daarbij overspanning te veroorzaken. dit is de meest efficiënte en snelle manier om alle apparaten op te laden

Sneller is beter : Met maart liefst 16 ampere vermogen behoren Wibrain trolleys tot de educatie trolleys welke uw apparaten het snelst opladen.

Veiligheid voorop : De ingebouwde aardlekschakelaar(Residual current Breaker) zorgt ervoor dat kinderen veilig zijn in het geval van kortsluiting. De schakelautomaat maakt het wisselen van zekeringen overbodig.

Het uitgekiende kabel management zorgt ervoor dat er zo min mogelijk kabels zichtbaar zijn en u de apparaten makkelijk op stroom kan aansluiten

De Wibrain trolley is een echter alles-eter. U kan iPads in bumperhoes, 15,6 inch laptops, chromebooks etc. kwijt. Het is zelfs mogelijk de racks uit te nemen en mandjes te plaatsen waarmee u in 1 keer 4 of 5 chromebooks of tablets uitneemt en kunt uitdelen.