Wibrain H32C, Houten oplaad/opberg kast voor 32 apparaten

€ 1.649,00
Artikelnummer
3240173
Fabricant code
3240173

Deze elegante opberg en oplaadkast is gemaakt van duurzaam Europees hout en is geschikt voor devices t/m 15.6 inch , incl iPads in bumperhoezen.

Het intelligente laadsysteem is v.v. piekspannings- overspannings- en kortsluitings beveiliging. Tevens zorgt het laadsysteem ervoor dat apparaten die al volledig opgeladen zijn niet onnodig worden benaderd voor bijladen, zodat de lifecycles van de batterij gespaard blijven.

Erg handing : Een display in het bovenblad met timer voor het instellen van laadtijden, stopcontact en automatische zekering.

U plaatst de orginele voedingen achter het grijze front. De stroomkabels biedt u op lengte aan in elk compartiment

Omschrijving
Het Wibrain H32C wandmeubel past naadloos in een stijlvol interieur in uw klaslokaal. De kast is gemaakt van duurzaam, in Europa geproduceerd hout, en is daardoor een verantwoord design alternatief op de stalen Wibrain trolleys. De ondiepe vormgeving, in combinatie met bediening aan de bovenzijde, maakt de H32C geschikt voor een onopvallende plaatsing tegen de wand. Het Wibrain H32C wandmeubel biedt diverse technische voordelen tov houten kasten van andere merken : Geschikt voor iPads, iPads in bumperhoes, tablets, chromebooks en laptops t/m 15.6 inch Zelfde electronica als de Wibrain W1 en W2, zeer betrouwbaar Actieve koeling, traploos geregeld Ingebouwde electronische timer Extra stopcontact in het bovenblad Automatische zekering ! EMC Class B product ! andere houten trolleys zijn EMC Class A en geeft meer straling af(interferentie en slecht voor de mens) Specificaties en beveiliging: • Afmetingen: 965 mm (Hoog) x 495 mm (Diep) x 115 mm (Breed) • Geschikt voor plaatsing van 32 apparaten t/m 15,6 inch en iPads in bumperhoes • Voorzien van 2 deuren met sleutelslot met elk 4 sleutels Beveiliging Wibrain : Automatische zekering Overspannings- piekspannings- en kortsluitings beveiliging EMC Class B product ! Laadmanagement Wibrain : Het slimme laadsysteem herkent welke voeding al is opgeladen en biedt dan geen puls lading meer aan de batterij aan waardoor je kostbare life cycles bespaart