Parat TC5, Twincharger, 5 x USB-C, 5 x USB-A, 110Watt

€ 109,00
Artikelnummer
3170749
Fabricant code
990587999

De PARAPROJECT® TC-5 TwinCharger combineert snelheid en flexibiliteit als geen ander. De innovatieve oplaadmodule laadt tot 5 apparaten tegelijkertijd op en biedt per apparaat zowel een USB-A- als een USB-C®-interface.

De PARAPROJECT® TC-5 TwinCharger detecteert automatisch het laadvermogen dat nodig is voor elke terminal en kan het dienovereenkomstig aanpassen dankzij slimme USB-PD (Power Delivery). De AC-ingang is compatibel met 100 - 240V. Zo maakt de compacte lader een absoluut flexibel gebruik mogelijk. En omdat het voor gebruikers in onze huidige, snelle wereld onmisbaar is om altijd direct toegang te hebben tot elk mobiel apparaat, laadt de TwinCharger ze op volgens de QuickCharge-standaarden. Zo zijn de tablets in een mum van tijd klaar voor gebruik.

Om een veilige grip op bureaus of andere oppervlakken te garanderen, wordt de PARAPROJECT® TC-5 TwinCharger geleverd met 4 rubberen antislipvoetjes.

 

Omschrijving
De Parat TC-5 Twincharger heeft een ingebouwde 220V voeding en is in te zetten als multi-lader voor zowel USB-A als USB-C apparaten. De TC-5 biedt voldoende vermogen om in thuis en school omgevingen iPads, iPhones en andere USB-A en USB-C op te laden. De TC-5 kan maximaal 5 apparaten gelijktijdig opladen