Its Cool Keyboard US Layout (hygienic white)

€ 62,00
Artikelnummer
3130408
Fabricant code
ITSC/W5
Het Man & Machine Its Cool Keyboard is afwasbaar en heeft een normale toetsaanslag. De kabel is afneembaar en het keyboard is daardoor makkelijk te reinigen.
Downloads
Omschrijving

Het Its Cool keyboard ziet eruit als een standaard kantoor toetsenbord en heeft ook het toetsaanslag gevoel en de snelheid van een standaard toetsenbord. Dit toetsenbord kan echter gereinigd worden met een oppervlakte desinfectans.

Dit maakt de Its Cool een stuk hygiënischer dan een standaard kantoor keyboard. Vanweg de scherpe prijsstelling wordt het nu mogelijk een betere infectie preventie te bewerkstelligen op een groter aantal werkplekken in een medische omgeving.

Het compacte formaat keyboard is gemaakt van hard kunststof. Maakt u zich geen zorgen om de open toest structuur. De ingebouwde electronica is gesealed en wordt hiermee beschermd tegevn vloeistoffen. Hierdoor heeft de Man & Machine Its Cool Flat een IP65 beschermings certificering.

De Its Cool 'easy disconnect' kabel maakt het keyboard makkelijk inzetbaar op wand werkplekken  en medische trolleys in ziekenhuizen