Winkelwagen 0

Wij maken digitaal communiceren leuk en eenvoudig !


Wat is Digital Signage?


Digital Signage, is een digitale manier van het weergeven van specifieke informatie, gericht aan uw doelgroep, op de juiste locatie en op het juiste tijdstip.
Dit gebeurt met behulp van specifieke Signage software via digitale displays, al of niet interactief, van afstand aangestuurd, met voor uw doelgroep relevante informatie.

 

Mijn boodschap is duidelijk, mijn doelgroep ook !

Maar...

  • Hoe breng ik mijn doelgroep op de hoogte, Hoe houd ik haar gefocust/ betrokken en hoe geef ik haar de juiste informatie op het juiste tijdstip ?
  • Wat zijn de technische mogelijkheden op het gebied van elektronische informatievoorziening  en hoe beheer ik mijn informatie gemakkelijk en overal toegankelijk ?
  • Hoe maak ik mijn informatie interactief en hoe houd ik hiermee mijn doelgroep betrokken ?
  • Hoe creëer en beheer ik gemakkelijk en zelf professioneel ontworpen layouts in huisstijl, zonder dat ik mijn leverancier hiervoor dien in te schakelen ?
  • Welke aanpassingen zijn er nodig om mijn huidige informatievoorziening te verbeteren en/of digitaal of interactief te maken ?
  • Hoe koppel ik mijn informatie voorziening eenvoudig en goedkoop  aan een smartphone app ?
  • Kan ik informatie, welke reeds dagelijks in een map geplaatst wordt, automatisch communiceren met mijn doelgroep zonder dat ik daarvoor iets hoef te wijzigen in mijn huidige werkwijze ?

Herkent u zich in deze vragen en zoekt u hiervoor een goede oplossing ?

Lees verder...


Roombooking, Retail Product-pricing

Neem contact met ons op om uw project aan te melden :
030-6365090 of info@centenna.nl

Met het e-paper concept van Kindermann heeft u de mogelijkheid informatie displays naast de ingang van bespreek- of lesruimten te plaatsen, zonder dat u hiervoor een stroomvoorziening of andere kabels hoeft te trekken. Dit scheelt aanzienlijk in de implementatiekosten. Neem contact op met Centenna voor advies.

 

 

Presentatie-stands

Leverbaar in verschillende uitvoeringen en beeldmaten:

Kindermann levert een kwalitatief zeer hoogwaardig assortiment display houders welke iedere ontvangstruimte complementeren. Kijk in de brochure van Kindermann om te zien welke uitvoeringen leverbaar zijn.

Voor beheer van uw Digitale informatie voorziening adviseert Centenna eenvoudig in de Cloud te beheren Digital Signage Software. Klik hier om meer over ons Digital Signage concept te lezen.

Voor tablets tot en met 10 inch heeft Centenna haar eigen assortiment houders voor professioneel gebruik. Klik hier om het assortiment te zien.

 

 


 

Centenna, Specialist in Digital Signage